Reserveren zonder zorgen?.

U bezit een vakantieverblijf in de Ardennen.

Ardennes Loisirs is gemaakt voor u !

Onze site is een boekingsportaal dat u een persoonlijke administratie biedt waarmee u uw vakantieverblijf gemakkelijk zelf kunt beheren met als enige zorg uw klanten zo goed mogelijk tevreden te stellen. Deze manier van functioneren is een financieel interessante manier van werken zowel voor de eigenaars van vakantiewoningen als voor de toeristen.

Concreet kunt u onze site 6 maanden gratis testen. Als u besluit om onze samenwerking voort te zetten, wordt er een vergoeding van 10% van de huurprijs gevraagd voor elke verhuring die via de site wordt gedaan.

 

Onze site is beschikbaar in 3 talen: Frans, Nederlands en Engels. Dit komt overeen met het idee dat internet de deuren opent voor de hele wereld.

 

Als u bijkomende informatie wenst zijn wij bereid om u te ontmoeten. Als u beslist om u in te schrijven tonen wij u hoe uw administratie te beheren. We blijven altijd  beschikbaar om u te helpen een eventueel probleem op te lossen.

 

Onze site, gemaakt en gehost door het bedrijf Flexvision, gevestigd in Hermalle-sous-Argenteau, is gecreëerd in overeenstemming met de Belgische wetgeving en biedt alle beveiliging die nodig is voor de goede werking ervan.

 Geinteresseerd?  Aarzel dan niet, schrijf u in of contacteer ons. Wij spreken Nederlands.